Magyarország vezető játékosügynöksége immár több mint 20 éve.

Dzsudzsák Balázs
ajánlásával

Hitvallásunk

Magyarországon is megvan a játékosoknak azon csoportja, akik magasabb szintre juthatnak, de profi menedzselésre van szükségük ahhoz, hogy eljussanak a képességeiket megillető szintre. Legfőbb törekvésünk, hogy a hozzánk tartozó labdarúgók számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, elősegítve őket a bennük rejlő potenciál kiteljesedésében.

Sikerünk kulcsa a kiemelkedő szakmai tapasztalatunk mellett a hosszú, biztos lábakon álló kapcsolatrendszerünk a labdarúgás világának döntéshozóival. Legyen szó a hazai élvonalról vagy nyugati topbajnokságokról.

20+
év szakmai
tapasztalat

A Stars & Friends Hungary játékosügynökség csapata.

Céljaink

Egész pályafutásuk során támogatjuk és segítjük a sportolókat a számukra legkedvezőbb lehetőségek felkutatásában és kiaknázásában, anyagi helyzetük megszilárdításában majd karrierjük befejezése után a civil életre való felkészülésben. Átsegítjük őket a mindennapi akadályokon, a magánéleti hullámvölgyektől kezdve a jogi problémákig. Különösen fontos ez a fiatal tehetségek esetében, akik szinte az iskolapadból kerülnek bele a profi sport forgatagába. Tapasztalataink szerint a szülők ilyenkor nyugodt szívvel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy szakmailag és emberileg is jó kezekben lesznek.

Komplex szolgáltatásaink

  • Játékosok szakmai érdekképviselete

  • Játékosok üzleti képviselete

  • Civil karriermenedzsment

  • Tanácsadás