Célkitűzés

Hazánkban is egyre inkább elterjedőben van az a külföldön már általános szemlélet, mely a tehetségek mellett nagy hangsúlyt helyez a szakértő menedzsment közreműködésére is. Egyre több fiatal tehetség bontogatja szárnyait az ország sportpályáin, akik nem elégszenek meg az átlagos lehetőségekkel: többre, jobbra vágynak. Arra törekszenek, hogy minél magasabb szinten, minél jobb körülmények között teljesedjen ki a pályafutásuk. A nemzetközi sportéletben ez már nem érhető el profi képviselet nélkül.

Célunk, hogy a velünk szerződött sportolók érdekeit maximálisan képviselve teremtsük meg a külföldi pályafutás feltételeit és hatékony, korrekt munkakapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel.

Egész pályafutásuk során támogatjuk és segítjük a sportolókat a számukra legkedvezőbb lehetőségek felkutatásában és kiaknázásában, anyagi helyzetük megszilárdításában majd karrierjük befejezése után a civil életre való felkészülésben. Átsegítjük őket a mindennapi akadályokon, a magánéleti hullámvölgyektől kezdve a jogi problémákig. Különösen fontos ez a fiatal tehetségek esetében, akik szinte az iskolapadból kerülnek bele a profi sport forgatagába. Tapasztalataink szerint a szülők ilyenkor nyugodt szívvel bízzák ránk gyermekeiket, mert tudják, hogy szakmailag és emberileg is jó kezekben lesznek.

A profi sportolók menedzselése mellett figyelmet fordítunk a majdani játékosbázisunkat jelentő utánpótlás-nevelés támogatására. Teljes sportfelszerelés megvásárlásával támogattuk többek között a Győri Szabadhegyi Oktatási Központ általános iskolásait, valamint a megyei II. osztályában szereplő Győrújbarát futballcsapatát. Emellett több közhasznú, égéssérültek és beteg gyerekek gyógykezelését végző alapítvány karitatív támogatásával is részt veszünk a közéletben.